Viden, udvikling og samvær
8900 Randers CVælg område
Vis underviser

Underviser

Lola Jensen
Ledige pladser

Behov for nedkøling af børns pandelapper?

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Behov for nedkøling af børns pandelapper?
Lola Jensen vil på opløftende vis og vedkommende måde give et portræt af fuld knald på børns pandelapper i dag, hvor de skal optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse og gøre det under voksende tidspres og mindre forudsigelighed.
En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse.
Hvor er det ”nedslagene” rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go´morgen mm.

Lola er familievejleder, og i sin hverdag møder hun en masse spændende mennesker, bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-11-2017, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr13682
Adresse Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Djursland

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.